Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Nadměrný náklad

7. února 2018 - zdroj Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Dopravní policisté informují, že 7. - 8. února pojede nadměrný náklad

Dopravní policisté z oddělení silničního dohledu Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje, ve spolupráci se svými kolegy z kraje Vysočina, budou od středy 7. února do pátku 9. února 2018, spolupracovat na doprovodu nadměrného nákladu napříč čtyřmi kraji našeho státu, vezoucího mostní dílce.

Ilustrační foto - Pixabay

Nadměrný náklad se skládá ze dvou vozidel o délce 45 metrů a 34 metrů, který vyjede z jihomoravské metropole Brna dnes ve 22:00 hod, kdy přes noc pojede po níže uvedené trase

Brno, Královopolská po dálničním přivaděči na D1 k exitu 190(Brno – západ) - silnice II/602 Ostrovačice – silnice I/23 Zastávka – silnice II/602 Velká Bíteš – Velké Meziříčí – Jihlava – silnice I/34 Pelhřimov – Jindřichův Hradec a Stráž nad Nežárkou. Zde by měl tranzit zastavit na plánovanou zastávku (odstavení soupravy).

Poté bude pokračovat 8. února, tj. čtvrtek od 21:00 hod. po trase

silnice I/34 ze Stráže nad Nežárkou – Třeboň – Lišov – České Budějovice – po silnici I/20 na Písek – Nepomuk – k přivaděči D5 exit 76 Černice – poté po D5 k hraničnímu přechodu Rozvadov a do Spolkové republiky Německo.

Dopravní policisté budou náklad doprovázet společně s osvětleným vozidlem přepravní služby po celou dobu, takže nadměrný náklad bude dobře označen. Přesto žádáme všechny řidiče, kteří by měli náklad míjet, o ostražitost a schovívavost při zastavování či sjíždění mimo komunikaci.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum