Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Otevře se Billa

30. října 2023

BENEŠOV: Otevře se Billa

OD Hvězda: Billa otevře na přelomu listopadu a prosince.

Rekonstrukce vyhořelého Obchodního domu Hvězda probíhá podle plánu. Billa otevře na přelomu listopadu a prosince a celý objekt bude uveden do provozu pravděpodobně v dubnu příštího roku.

Dle informací od jednatele probíhá rekonstrukce podle zpracovaných harmonogramů. „Billa plánuje otevřít prodejnu supermarketu na přelomu listopadu a prosince, nicméně vzhledem k probíhajícím technickým úpravám v elektrorozvodně se termín může v řádu dnů posunout," říká Hynek Veselý, jednatel společnosti Benešov Shopping Mall a.s. K celkovému otevření obchodního centra dojde v dubnu 2024, pokud nenastanou neočekávané komplikace a vše poběží podle plánu.

V současnosti probíhá montáž nových oken a výkladců, aby mohly být následně zahájeny práce na opravě a nátěru fasády. Ve 2. NP jsou již vymezeny jednotlivé budoucí obchodní jednotky, probíhá montáž vzduchotechniky, elektrorozvodů a rozvodů vody a kanalizace. „Co se týče budoucích nájemců ve druhém podlaží, tak již máme dohody se společností Kik a společností Wiky (hračky a papírnictví), dále se nám vrací prodejna textilní galanterie a prodejna klenotnictví, nadále bude fungovat také čínská restaurace a rychlé občerstvení. Dále máme rozjednané další budoucí nájemce, pouze se upřesňuje dispozice obchodních jednotek," vysvětluje Hynek Veselý.

Majitel obchodního centra původně avizoval, že ve třetím podlaží vznikne pohybové centrum a stěna na boulder, potenciálního provozovatele se však nepodařilo najít. Ve třetím patře proto bude na ploše cca 600 metrů čtverečních prodejna textilu společnosti LPP (vlastník značek Reserved, Cropp, House, Mohito a Sinsay).

Zdroj: Město Benešov.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum