Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Oslavy bez petard

29. prosince 2023

BENEŠOV: Oslavy bez petard

Oslavit příchod nového roku lze i bez petard, dělobuchů a rachejtlí.

Dopis od Mgr. Bc. Víta Rakušana, místopředsedy vlády, podněcuje k zamyšlení nad používáním ohňostrojů ve městech a obcích. S ohledem na nedávné tragické události před Vánoci vyzývá k omezení této tradice, která může zvýšit napětí veřejnosti.

Dopis_starostům:

https://www.benesov-city.cz/assets/File.ashx?id_org=219&id_dokumenty=107226

Otevřený dopis přináší naléhavou výzvu k zamyšlení nad používáním ohňostrojů v Benešově. Nedávné tragické události před Vánoci nám připomínají, jak moc může tato tradice ovlivnit celou naši společnost. Sdílíme obavy, že používání pyrotechniky může zvýšit napětí a nervozitu veřejnosti, zejména v kontextu nedávných událostí.

Město Benešov v rámci této situace apeluje na občany, aby zvážili omezení používání ohňostrojů, dělobuchů a rachejtlí. Tato opatření by mohla přispět k udržení klidné a ohleduplné atmosféry v našem městě. Rovněž upozorňujeme, že město žádné oficiální akce na Silvestra neorganizuje. Prosíme veřejnost o ohleduplnost a respektování ostatních občanů, zejména co se týče používání jakékoli pyrotechniky. Věříme, že společným úsilím můžeme přispět k bezpečnému a klidnému zahájení nového roku 2024.

Zdroj: Město Benešov.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum