Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Hokejová akademie

6. srpna 2023

BENEŠOV: Hokejová akademie

Na benešovském zimním stadionu proběhl šestý ročník Hokejové akademie Tomáše Hertla TH48.

Mladí hokejisté se v druhé polovině července sešli na benešovském zimním stadionu, kde pilně trénovali na ledě i mimo něj, aby vylepšili svou hokejovou hru. Akce proběhla s podporou města Benešov.

Hokejového kempu se zúčastnilo celkem 82 dětí narozených mezi roky 2007 a 2015, jednalo se přitom o místní odchovance i hráče z jiných koutů České republiky. Každý den na ně spolu s dalšími profíky dohlížel profesionální hráč NHL působící v klubu San Jose Sharks Tomáš Hertl.

Pro účastníky akademie byl připraven rozmanitý program na ledě i mimo něj, hráči potrénovali hokejovou techniku, skórování nebo bruslení a zároveň prošli řadou koordinačních a kompenzačních cvičení. Mladí hokejisté si pochvalovali celou koncepci kempu i výhodnou polohu zimního stadionu, od kterého je to co by kamenem dohodil k dalším sportovištím nebo ke koupadlům Na Sladovce.

FOTO: Facebook Hokejové akademie Tomáše Hertla TH48

„Spolupráce s městem Benešov je dlouhodobá a věříme, že bude pokračovat i v příštích letech. Máme štěstí, že se krom hvězdy NHL Tomáše Hertla kempu účastní i další profesionální hráči NHL i české extraligy jako je Martin Nečas, Filip Chlapík, Radim Zohorna, Jakub Krejčík, Jiří Patera nebo Martin Kaut. Děkujeme městu Benešov za výborné zázemí městských sportovišť i celkovou podporu naší akademie a těšíme se příští rok na viděnou,“ dodávají pořadatelé.

Tomáš Hertl věnoval jako symbolický výraz poděkování za podporu a poskytnutí zázemí Benešovu podepsaný hokejový dres, který v průběhu akademie převzal místostarosta města Jakub Hostek. Město Benešov akci podpořilo příspěvkem z grantového fondu ve výši 50 000 Kč.

VII. ročník kempu Hokejové akademie Tomáše Hertla TH48 bude v létě 2024 probíhat ve dnech 14.-21.7.2024 opět na Zimním stadionu v Benešově.

Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách:

https://www.th48.cz/

Zdroj: Město Benešov.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum