Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



BENEŠOV: Cyklo a in-line stezka Sladovka

7. července 2022

BENEŠOV: Cyklo a in-line stezka Sladovka

Cyklo a in-line stezka Sladovka. Areál Sladovka obohatí nově vybudovaný cyklo a in-line okruh, dokončení plánováno do konce října 2022. Město Benešov vypsalo v květnu 2022 veřejnou zakázku „Sportovní areál Sladovka - In line stezka, cyklostezka“ a následně vybralo zhotovitele.

V červenci začnou práce na budování malého okruhu v blízkosti Benešovského potoka. V rámci tohoto projektu bude realizována smíšená in line stezka, cyklostezka a stezka pro pěší, která bude propojovat stávající i nově budované objekty sportovního a volnočasového vyžití v oblasti. Jedná se o částečnou rekonstrukci a výstavbu nové komunikace a zpevněných ploch ve sportovním areálu Sladovka. Povrch stezky bude asfaltový, chodníky a vjezdy budou z betonové dlažby.

Stezka bude doplněna novým mobiliářem (stoly s lavičkami, odpadkové koše, stojany na kola a informační tabule). Součástí zakázky je vybudování osvětlení stezky, které bude napojeno na soustavu veřejného osvětlení ve městě.

Cyklostezka povede od parkoviště u plaveckého bazénu k okruhu mezi atletickým stadionem a pumptrackovou dráhou a workoutovým hřištěm, podél potoka a před koupadly zpět k pumptrackové dráze (viz přiložený obr.). K větvi A a B se v budoucnu napojí cyklostezka „Velká Magorka“, která bude realizována v příštích letech jako samostatná investiční akce.

Zhotovitel: BENEGEB s. r. o. Nabídková cena: 5,98 mil. Kč bez DPH.

Zdroj: Město Benešov.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum